| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Seby ADMINISTRATOR

Data inscrierii: 30/Oct/2007 Mesaje: 72
|
Trimis: 12.46 Titlul subiectului: FC BARLAD vs CETATE SUCEAVA |
|
|
ACESTA E MECIUL MULT ASTEPTAT  |
|
| Sus |
|
 |
Seby ADMINISTRATOR

|
Trimis: 12.46 Titlul subiectului: |
|
|
| Ce crezi ca va face FC BARLAD cu prima clasata CETATE SUCEAVA ? ? ? |
|
| Sus |
|
 |
fc.barlad.seby MEGA ULTRAS

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 216 Localitate: BARLAD
|
|
|
ATENTIE !!! La meciul asta trebuie sa venit NEAPARAT sa inteles ? ? ? ESTE un meci tare important pentru noi DA. NU stiu cum faceti da la ora meciului sa fiti pe stadion DA. SPER ca sa INTELES ? ? ? Vedeti ce faceti chiuliti de la scoala , invoitiva DAR NEAPARAT VENITI  |
|
| Sus |
|
 |
smallboy UTILIZATOR NOU

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 26 Localitate: barlad
|
|
|
Pt acest meci avem nevoie de cat mai numeroase persoane...VENITI LA STADION... _________________ Infrangere nu este decat a celor care o accepta... |
|
| Sus |
|
 |
andreifan SUPORTER

Data inscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 57
|
|
|
eu nu-s increzator deloc in victoria echipei noastre, pe mine nu ma atrage aceasta echipa... , aceste colorații pentru mine = cu 0. dar coregrafia o sa fie frumoasa, albastru in mare masura o sa lipseasca de aici..
Luam bataie cu siguranta..  _________________ [url=http://www.hmmm.je.ro/]haha:))![/url] |
|
| Sus |
|
 |

|
|
|
LA MECIUL ASTA CRED CA NU VOM PIERDE ( doamne ajuta ). SE ANUNTA UN MECI INCENDIAR E MECI DE GRADUL 4  |
|
| Sus |
|
 |
eThYL UTILIZATOR NOU

Data inscrierii: 05/Noi/2007 Mesaje: 3
|
|
|
Meci greu....da cu ajutoru nostru o sa castige baietzii nostri si sa vezi ce o sa beau...sau ce o sa bem  |
|
| Sus |
|
 |
smallboy UTILIZATOR NOU

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 26 Localitate: barlad
|
|
|
Sa vina berea,sa vina berea ,odata cu victoria... dak batem suceava ne imbatam.. _________________ Infrangere nu este decat a celor care o accepta... |
|
| Sus |
|
 |
aL3cS FANATIK

Data inscrierii: 05/Noi/2007 Mesaje: 81 Localitate: Barlad
|
|
|
| Dak facem egal sa bem atunci .. k la victorie cerem prea mult .. haidetzi sa ne adunam cat mai multzi sa ai incurajam poate poate facem un efect bun |
|
| Sus |
|
 |
andreifan SUPORTER

Data inscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 57
|
|
|
oricum va fi haos la noi in peluza... scoru` de neglijat, nu cred ca o sa fie in favoare echipei noastre dar .. poate cine stie.. oricum vom fi cativa in peluza la acest meci  _________________ [url=http://www.hmmm.je.ro/]haha:))![/url] |
|
| Sus |
|
 |

|
|
|
SPER SA SCOATEM UN REZULTAT BOON ( ca daka e rezultatu boon si galeria are pt ce CANTA  |
|
| Sus |
|
 |
Maryann HOLIGAN

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 92
|
|
|
DUMITRU MOLDOVAN: 'INVINGEM SI LA BARLAD'Joi, 15 Noiembrie 2007Presedintele formatiei Cetatea Suceava, Dumitru Moldovan, nu se gândeste decât la victorie în jocul de vineri, din deplasare, cu FC Bârlad. “Mergem sa învingem si la Bârlad. Nici nu ma gândesc la un alt rezultat. Echipa este în mare forma, baietii au un tonus destul de bun si vrem sa câstigam toate jocurile care au mai ramas de disputat în acest sezon de toamna. Sper sa avem parte de un teren bun, pentru ca jucatorii de la Suceava sunt tehnici si nu le convine în teren mlastinos”, a declarat Moldovan pentru www.prosport.ro .
Dupa 14 etape, Cetatea Suceava se afla pe primul loc în seria I din Liga a III-a la fotbal, cu 40 de puncte, cu noua mai mult decât Pambac Bacau, ocupanta pozitiei secunde în clasament.
:)
cu terenu nu a nimerit-o ... a plouat ieri toata ziua :) nici cu rezultatu sper ca nu a nimerit-o si ca nu vor plek cu 3 pcte de la noi ! |
|
| Sus |
|
 |

|
|
|
| FC BARLAD 1-4 CETATEA SUCEAVA |
|
| Sus |
|
 |
Maryann HOLIGAN

|
|
|
| mda am incercat sa jukm ofensiv si ne am luat primele 3 goluri aiurea ... iar in a doua repriza au adoptat ei strategia care ziceau ca o sa o adoptam noi "curu-n poarta" ... |
|
| Sus |
|
 |
DrAgOsH96 HOLIGAN

Data inscrierii: 06/Noi/2007 Mesaje: 100 Localitate: BARLAD
|
|
|
| Cat era Scoru la Pauza?? |
|
| Sus |
|
 |
Maryann HOLIGAN

|
|
|
| 3-0 pt ei la pauza ... au dat gol in min 25 , 30 , 40 si 60 ... si noi am dat in min 75 ... |
|
| Sus |
|
 |
DrAgOsH96 HOLIGAN

Data inscrierii: 06/Noi/2007 Mesaje: 100 Localitate: BARLAD
|
|
|
| Ma Si Tudorache nu a Stat In Poarta??E Asha de ............ de Primeshte 4 Goluri |
|
| Sus |
|
 |
Maryann HOLIGAN

|
|
|
| mah tudorache e batran ... da e unul din cei mai buni oameni .. da nah nu e casilias ... na avut ce face ... noi am jukt ofensiv .... am incuput in sistem 3-5-2 ... si ... au ramas astia de numeroase ori sigur cu tudorache ... na avut ce face... |
|
| Sus |
|
 |
Seby ADMINISTRATOR

|
|
|
| ma LASO ma ASTA E cetatea e mult peste noi astea vor sa intre in B si apoi vor sa promoveze in A , E singyra echipa DIN toate SERIILE DE LIGA 3 care are cel mai maRe punctaj ( E PESTE NOI CE SAI FACI poatE IN IarNa o sa cumparam jucatori si o sa putEM sa ne batem la primu LOC ) |
|
| Sus |
|
 |
aL3cS FANATIK

|
|
|
Era sa iasa cv mai urat .. '' Noi vroiam sa ai batem sa le spargem '' ... ne-am injurat ... Rivalitate  |
|
| Sus |
|
 |

|
|
|
Asta este ce sa faci acu am luat bataie ne ridicam si mergem inainte acu trebuie sa castigam meciu de acasa cu juventus falticceni si apoi sa ne revenim si sa Castigam pete tot unde se poate.
[URL=http://img134.imageshack.us/my.php?image=ultras1je0.jpg] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
aL3cS FANATIK

|
|
|
dupa cum ai zis Fc Barlad o sa aiva un buget de 1,5 miliard .. ar trebuie sa aduca vreo 3-4 jucatori .. shi poate poate ne mai dau shi aia de la vaslui ..nijte rezerve pe akolo .. shi poate poate terminam pe locul 2 ..  |
|
| Sus |
|
 |
|